Duckstreams dagbok

190303. Valpar och ändrade valpplanerDagboksanteckningar

Posted by Duckstream 2018-03-03 10:28:51

4 valpar har blivit tre. En av tikvalparna blev dålig i måndags så vi var till veterinären. Hon gick vidare över regnbågsbron.

De tre som är kvar växer och mår bara bra. De har flyttat in i hundrummet och har fått mer att röra sig på.

Eftersom Saga inte har börjat att löpa än har vi beslutat oss för att skjuta på hennes parning till nästa löp. Hon kommer förmodligen att börja löpa i slutet av sept. Då blir det tidig vår-19 som det blir leverans av valpar.Flatvalpar.Dagboksanteckningar

Posted by Duckstream 2018-02-10 17:20:10

Söndagen den 4 februari såg dessa små juveler dagens ljus. Mamma Nelly gjorde ett fantastiskt jobb. Det var tur de kom när de gjorde eftersom de var så stora. Alla småttingar och mamma mår fortsatt bra efter första veckan i valplådan. Det blev en tik och en hane i varje färg. Följ dem på Kennel Duckstreams Facebook sida.

Blog image

NellyDagboksanteckningar

Posted by Duckstream 2018-01-29 21:22:45

Blog image Nu är det nära

Thailand 6-14/1-18Dagboksanteckningar

Posted by Duckstream 2018-01-24 20:16:29

Så var det dags. Äntligen. Vi lämnade bilen på Benstocken och checkade in för att gå till lounchen för att ta lite mat och vin innan det var dags att kliva på planet.

Susanne bodde hemma i Barkhyttan och tog hand om hundarna under de 8 dagar som vi var borta. Hon hade hjälp av Barbro & Mats, Magnus & Maria och Sofie. Tusen tack till er alla för hjälpen med hundarna så vi kunde åka. Tack också till Janne, Daniel och Fredrik som fanns som backup i övrigt.

Blog imageAstridDagboksanteckningar

Posted by Duckstream 2018-01-24 20:04:59

Efter en skön ledighet under julen var det dags att börja jobba igen innan vi skulle åka till Thailand. Vi jobbade tre dagar. Sedan var det dags att packa. På lördagen den 6 januari åkte vi ner till Mats, Josefin och Astrid för att träffas och lämna julklappar eftersom de inte hade möjlighet att träffa oss under helgerna. Oj vad hon hade växt sedan vi såg henne sist.

Blog imageHanhundsbesökDagboksanteckningar

Posted by Duckstream 2018-01-24 19:57:00

På torsdagen den 28/12 träffades Ingrid och jag för att åka och titta på en tilltänkt hane till Saga.

Åboy. Oboy vilken kille lugn, trevlig och med fart och stil när han jobbar. Det såg mycket bra ut.

Blog image

Jul och nyårDagboksanteckningar

Posted by Duckstream 2018-01-24 19:43:26

Julen firade vi som vi brukar hemma hos oss. På lunchen var det gröt och skinksmörgås. Efter lunchen laddade vi med glögg och pepparkakor för att gå en promenad. Till kvällen hämtade vi mina föräldrar, Daniel, Anna & Hugo. Fredrik kom också för att äta julmat. Efter maten var det julklappsutdelning och bad i vedbaljan med tomteluvor som vi brukar göra.

Blog image Hugo och Bea på en snöhög på annandagjul

Blog image Hugo, Axa o Bea

Nyår firades i Åstjärn hos Titti och Janne även i år. På dagen gick ett helt gäng upp på Söderåsen för att grilla korv. På kvällen var det ett glatt gäng som firade in det nya året. Underbara människor med mycket tok och skratt.

Julhandling & Tomteluvsträning mmDagboksanteckningar

Posted by Duckstream 2018-01-24 19:06:37

Torsdagen och fredagen den 7-8/12 var Susanne och jag till Stockholm för att julhandla.

Vi tog SGS bussen från Hofors. Checkade in på Scandic Grand i Stockholm för att sedan ta tunnelbanan till Mall of Scandinavia och en heldag med Shopping. Ja, vad tyckte jag om det. Man blir trött i fötterna och nu har även JAG varit där. Lite shopping blev det också.

Blog imageFredagen var det shopping i storstaden. NK är ju bara ett måste när det är jul och man är i storstaden.

Blog image

På lördagen bar det av till Stora Skedvi och Kulinariet för att inhandla lite delikatesser och Skedvibröd

Blog image

När jag åkte till Stockholm kom Paxa ner på besök några dagar. Underbara lilla hund. Hon bara fann sig i vår flock. Magnus o Maria har tagit hand om denna lilla pärla fantastiskt.

Blog image På söndagen hade vi tomteluvsträning med retrievergänget i Hofors.


När vi kom hem från den passade vi på att ta ett kort på gänget när även Paxa var kvar

Blog image